Top

EDONAskin

Giv din hud den ultimative kærlighedserklæring med vores signaturbehandling. EDONAskin-behandling er vores mest omfattende og luksuriøse behandling, hvor vi skræddersyer behandlingens forløb udfra hudens tilstand her og nu. Behandlingen er perfekt for dig, der ønsker grundig udrensning og at kickstarte en god hudplejerutine. Her plejer, renser og nærer vi din hud, så du kan gå herfra med fornyet glød og energi. EDONAskin er en længerevarende behandling med ren selvforkælelse, hvor du og dine behov er i fokus. Ansigtsbehandlingen tilpasses altid nøje til den enkelte, og vi tager selvfølgelig højde for din hudtype, hudens tilstand og eventuelle problematikker. Book din tid nu, eller læs mere om vores EDONAskin-behandling her på siden.

EDONAskin er for dig, der:

Sådan kan en skræddersyet ansigtsbehandling se ud

Det er vigtigt for os, at vi altid giver dig og din hud den allermest optimale behandling. Derfor kan vi ikke fortælle dig definitivt, hvad en EDONAskin-behandling indebærer, da det afhænger af din hudtype og eventuelle problematikker.

Til behandlingen kan vi blandt andet arbejde målrettet på at minimere alderstegn, urenheder eller forstørrede porer. Vi kan selvfølgelig også udføre en behandling, der ”blot” plejer din hud i dybden, hvis din hud generelt trænger til lidt ekstra opmærksomhed. Det hele afhænger af dig og dine ønsker og behov.

En behandling kan eksempelvis indeholde vores eksklusive diamantslibning eller oxygenbehandling. Herudover vil den altid byde på en dybdegående rens af huden samt peeling, hvor vi fjerner døde, triste hudceller. Vi udfører desuden altid en behagelig ansigtsmassage med et serum, der passer perfekt til netop din hud. Den beroligende massage sørger for, at produktet trænger helt ind i huden, så denne får glæde af alle de gode næringsstoffer. Derudover masserer vi blandt andet hænder og hovedbund, så du kan blive afslappet helt ud i fingerspidserne.

Hvis du ønsker det, kan vi i forbindelse med behandlingen også udføre eksempelvis vores klassiske brynbehandling, EDONAbryn eller let voks. Tilkøb blot dette, når du bestiller din tid, eller sig det til os, når du møder op til din behandling.

EDONAskin kan blandt andet byde på:

Udsøgte produkter til en udsøgt behandling

Hos EDONA fører vi kun de bedste af de bedste brands inden for hudpleje. Du finder udelukkende produkter i vores webshop, som vi kan stå 100 % inde for, og på samme vis benytter vi selvfølgelig kun nøje udvalgte produkter i vores skønne klinik. Når du får udført en EDONAskin-behandling, forkæler vi dig med førsteklassesprodukter. Vi udvælger de cremer, gels, sera og lignende, som vi finder mest relevante for netop dig fra brands som iS CLINICAL, Environ og danske dermaOXY. Alle er de kendte for at levere professionelle hudplejeprodukter, der giver markante resultater både omgående og på sigt.

Under behandlingen gør vi brug af uovertrufne produkter, hvoraf flere af dem udelukkende er udviklet til brug hos professionelle hudplejere. Ansigtsbehandlingen afsluttes desuden med lækker ansigtspleje, så du går herfra med hud, der stråler af glæde.

I forbindelse med din EDONAskin-behandling har du naturligvis mulighed for at få kyndig vejledning i, hvordan du selv plejer din hud bedst muligt. Vi rådgiver altid gerne vores skønne kunder i blandt andet hudpleje, og en udsøgt ansigtsbehandling er den oplagte mulighed for at gennemgå din hudplejerutine. På den måde får din hud ikke blot den mest kærlige behandling hos os i klinikken, men også derhjemme – akkurat som den fortjener.

Husk, at du altid er velkommen til at kontakte os

EDONAskin er for alle. Behandlingen tilpasses altid den enkelte både i forhold til udførelsen og de anvendte produkter. I nogle tilfælde giver det mening at inkorporere eksempelvis en eksklusiv diamantslibning af huden, imens det i andre tilfælde er mere relevant at fokusere på fugtgivning med for eksempel ekstra tilførelse af serum. Dette finder vi alt sammen ud af, når du møder op til din behandling.

Har du spørgsmål til din EDONAskin-behandling allerede nu, er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os. Vi tager meget gerne en snak med dig om din hud og dine eventuelle udfordringer, inden du bestiller tid.

Når du booker en EDONAskin-behandling, kan du være sikker på at få en ansigtsbehandling ud over det sædvanlige. Den overdådige behandling byder på alt, hvad din hud har brug for: Rens, fugt, peeling og pleje. Samtidig sørger vi for at gåall in på velværen, så du kan få fornyet energi og overskud samtidig med, at du får plejet din hud. EDONAskin er kort og godt balsam for både krop og sjæl.